
PracticeGate OÜ
N, 13. okt
|Tallinn
Catering- ja peoteeninduse juhi/projektijuhi koolitus
Asukoht
13. okt 07:00 – 16. dets 07:00
Tallinn
Rohkem infot
Koolituse maht: 80 akadeemilist tundi
Koolituse maksumus: 2400€ (sisaldab KM)
Sihtgrupp: Koolitus on mõeldud toitlustusteenust (catering- ja peoteenindus) pakkuvates ettevõtetes töötavatele erialase hariduseta teenindajatele või isikutele, kes on huvitatud catering ja peoteeninduse valdkonnast ning soovivad töötada catering ettevõttes teenindusjuhina/projektijuhina.
Õpiväljundid:
• korraldab teenindusprotsessi ettevalmistamist, koostab töögraafikud, juhendab meeskonda, jagab infot ja tööülesandeid;
• korraldab teenindusprotsessi, klientide vastuvõtmist ja nõustamist, vajadusel valmistab jooke ning serveerib toite ja jooke;
• suhtleb klientidega sõbralikult ja lähtuvalt heast tavast;
• kogub ja analüüsib tagasisidet kogu teenindusprotsessi vältel;
• jälgib ja inventeerib laoseisu, vastutab kaupade ja töövahendite olemasolu eest;
• vastutab meeskonna juhendamise ja tööprotsessi tõrgeteta toimimise eest;
• jälgib toiduhügieeni ja enesekontrolliplaani ning vastutab selle täitmise eest.
Õppesisu:
1. Töö planeerimine ja korraldamine -
töökoha ettevalmistamine ja korrashoid, koostöö köögiga, koristus- ja puhastustööd, eelkatete tegemine.
2. Teenindamine ja müügitöö -
klientide vastuvõtmine ja soovide väljaselgitamine, tellimuse vastuvõtmine, vormistamine ja edastamine, jookide ja toitude serveerimine, teenindussituatsiooni lõpetamine, catering ja peoteenindus kaupade ja vahendite tellimine, vastuvõtmine ja kontrollimine.
3. Juhtimine ja juhendamine -
klientide tarbimisvajaduste väljaselgitamine, teeninduspersonali juhendamine, koostöö köögipersonaliga, menüükaartide, toidu- ja joogikaartide koostamine ja kujundamine, seadmete korrashoid, enesekontrolli korraldamine.
4. Toiduhügieen.
Vaata koolituskava SIIT!